14 iunie 2024
AcasăMagazine onlineContact eMag. Telefon Reclamatii

Contact eMag. Telefon Reclamatii

publicitate

Modalități de Contact eMag. Reclamatii si probleme relatii clienti. Chat si Comenzi

Contact eMag. În era tehnologiei, comunicarea rapidă și eficientă cu clienții reprezintă o componentă esențială pentru orice companie de succes. Platforma eMag.ro, unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferă mai multe modalități de contact pentru a permite clienților săi să obțină asistență, să facă reclamații sau să solicite informații legate de comenzile lor procesate prin intermediul platformei.

publicitate

În acest articol, vom explora în detaliu diferitele modalități prin care puteți intra în contact cu eMag și serviciul lor de asistență, inclusiv noul sistem de contact din București.

publicitate

Contact eMag prin Telefon

Una dintre modalitățile tradiționale de a intra în contact cu eMag este prin intermediul apelului telefonic. Deși numărul de telefon 021 200.52.00 a fost utilizat în trecut pentru asistența clienților, acesta a fost suspendat pentru moment. Cu toate acestea, eMag a dezvoltat alte modalități de comunicare pentru a răspunde mai eficient nevoilor clienților săi.

publicitate

Contact eMag prin Chat Online

O modalitate rapidă și interactivă de a comunica cu eMag este prin intermediul chatului online disponibil pe site-ul lor oficial. Iată pașii simpli pe care trebuie să-i urmați:

publicitate
 1. Accesați contul dvs. pe site-ul emag.ro.
 2. Verificați starea comenzilor sau obțineți informații despre comenzile efectuate pe eMag.
 3. Dacă aveți un produs achiziționat de la eMag care necesită reparare sau service, completați și trimiteți formularul de solicitare pentru repararea produsului.
 4. Inițiați o conversație cu un reprezentant eMag folosind chatul online disponibil în contul dvs.

Contact eMag – service Depanero (Garantie, reparatii produse sau inlocuire produs)

Pentru probleme legate de produse achiziționate de pe eMag care necesită service sau reparații, puteți contacta Depanero, un partener autorizat de eMag Romania. Iată cum puteți intra în contact cu Depanero:

publicitate
 • Adresă Depanero by eMag: Splaiul Independenței, nr. 319, Sector 6, București.

Până la adoptarea soluțiilor automate de contact, precum platforma de chat online, eMag dispunea de un număr de telefon dedicat asistenței și relațiilor cu clienții, accesibil la 021 200.52.00. Cu toate acestea, trebuie subliniat faptul că, în prezent, acest număr de telefon a fost temporar suspendat.

eMag Genius

Serviciul eMag Genius oferă beneficii speciale pentru clienții eMag. Cu un abonament eMag Genius activ, puteți beneficia de următoarele avantaje:

 • Livrare gratuită la easybox pentru comenzile Genius de minimum 30 de lei.
 • Livrare gratuită în aceeași zi pentru comenzi plasate până la ora 12:30, cu livrare în București la easybox (pentru comenzi de minim 30 de lei) sau prin curier (pentru comenzi de minim 100 de lei).
 • Livrare gratuită în ziua următoare la easybox (pentru comenzi de minim 30 de lei) sau prin curier (pentru comenzi de minim 100 de lei).

Black Friday la eMag

Evenimentul Black Friday la eMag este unul dintre cele mai așteptate momente de shopping din România. Vânzările ating cote maxime, iar cererile către departamentul de relații cu clienții cresc semnificativ. Acest eveniment are loc în luna noiembrie și este cunoscut sub denumirea de Vinerea Neagră.

Condiții Generale de Retur produse la eMag

Dacă doriți să returnați produse achiziționate de pe eMag, asigurați-vă că respectați condițiile generale de retur ale companiei. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit și să nu conțină informații cu caracter personal sau parole setate de dvs.

În concluzie, eMag oferă o gamă variată de modalități de contact pentru clienții săi, astfel încât aceștia să poată obține asistență, să facă reclamații sau să solicite informații cu ușurință. Indiferent de preferința dvs. de comunicare, eMag pune la dispoziție opțiuni pentru a vă ajuta să aveți o experiență plăcută de cumpărături online. Mai mult, vă prezentăm și numerele de telefon relevante pentru contact:

 • Contact eMag București: 021 200.52.00
 • Contact eMag Depanero: Adresă – Splaiul Independenței, nr. 319, Sector 6, București

Alte modalitati dee contact despre eMag Romania

Pentru a vă ajuta să intrați în legătură cu eMag și departamentele lor specializate, vă punem la dispoziție următoarele informații de contact suplimentare:

Telefon contact eMag – Asistență Generală și Comenzi eMag:

  • Chat Online: Disponibil în contul dvs. de client pe site-ul eMag.
  • E-mail: [email protected]

Telefon contact eMag – Servicii Tehnice și Reparații:

  • Depanero (Partener Autorizat eMag):
   • Adresă: Splaiul Independenței, nr. 319, Sector 6, București.

Relatii clienti eMag –  Informații Despre Contul dvs. eMag Genius:

  • Chat Online: Disponibil în contul dvs. de client, secțiunea „eMag Genius.”
  • E-mail: [email protected]

Modalitati contact eMag Pentru Reclamații și Feedback:

  • Formular de Reclamații: Disponibil în contul dvs. de client pe site-ul eMag.

Echipa eMag se străduiește să ofere un serviciu de înaltă calitate clienților săi și să răspundă în mod eficient la toate solicitările. Fie că aveți întrebări despre comenzile dvs., căutați asistență tehnică sau doriți să faceți o reclamație, există întotdeauna o modalitate de a intra în contact cu eMag pentru a vă rezolva nevoile.

Este important de menționat că eMag oferă și o aplicație mobilă dedicată pentru cumpărături online, permițându-vă să plasați comenzi și să accesați contul dvs. de pe dispozitive mobile, pentru o experiență de cumpărături mai ușoară și mai comodă.

Concluzie finala eMag Romania

În concluzie, modalitățile de contact variate oferite de eMag reflectă angajamentul lor de a asigura satisfacția clienților și de a oferi asistență de calitate în toate aspectele procesului de cumpărare online. Cu aceste informații la dispoziție, puteți să vă bucurați de experiența de cumpărături pe eMag în modul cel mai eficient și mai lipsit de griji posibil.

Intrebari frecvente eMag Romania

1. Cum pot intra în contact cu serviciul de relații cu clienții eMag?

Puteți intra în contact cu serviciul de relații cu clienții eMag prin intermediul chatului online disponibil în contul dvs. de client pe site-ul oficial eMag.ro. De asemenea, puteți trimite un e-mail la adresa [email protected] sau puteți utiliza formularul de contact disponibil în contul dvs. pentru a trimite întrebări sau solicitări.

2. De ce a fost suspendat numărul de telefon pentru asistență (021 200.52.00)?

Numărul de telefon pentru asistență 021 200.52.00 a fost suspendat temporar până la implementarea unor soluții automate de contact, precum chatul online. Această schimbare are ca scop îmbunătățirea eficienței și a rapidității în furnizarea asistenței clienților.

3. Cum funcționează serviciul eMag Genius?

Serviciul eMag Genius oferă avantaje speciale, cum ar fi livrare gratuită la easybox pentru comenzile Genius de minimum 30 de lei și livrare gratuită în aceeași zi sau a doua zi, în funcție de comandă. Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie să aveți un abonament eMag Genius activ și să plasați comenzi care îndeplinesc condițiile specifice.

4. Care sunt modalitățile de contact pentru serviciul de reparații și service Depanero?

Pentru a intra în legătură cu Depanero, un partener autorizat de eMag Romania, puteți utiliza următoarele modalități de contact:

 • Adresă: Splaiul Independenței, nr. 319, Sector 6, București.

5. Ce trebuie să știu despre politica de retur a produselor achiziționate de pe eMag?

Pentru a efectua un retur, produsele trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit, fără a conține informații cu caracter personal sau parole setate de dvs. Mai multe detalii și instrucțiuni specifice pot fi găsite pe site-ul eMag.

6. Cum pot plasa comenzi prin aplicația mobilă eMag?

Pentru a plasa comenzi prin aplicația mobilă eMag, urmați acești pași simpli:

  1. Căutați produsele dorite în aplicație.
  2. Apăsați butonul „Adaugă în coș”.
  3. Accesați coșul de cumpărături pentru a finaliza comanda, alegeți metoda de livrare și plata, apoi trimiteți comanda.

7. Ce este Black Friday la eMag și cum pot să particip?

Black Friday la eMag este un eveniment anual de shopping cu oferte și reduceri semnificative. Pentru a participa, trebuie să vizitați site-ul eMag în ziua evenimentului și să plasați comenzi pentru produsele care vă interesează. Este una dintre cele mai așteptate zile de cumpărături online din România.

Mai multe detalii puteti gasi pe website-ul oficial eMag Romania.

Informatii similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Top Telefoane