23 iulie 2024
AcasăFarmaciiTelefon contact Farmacia DONA 490 ORSOVA

Telefon contact Farmacia DONA 490 ORSOVA

publicitate

Telefon contact Farmacia DONA 490 ORSOVA. Email. Program si Adresa

Telefon contact Farmacia DONA 490 ORSOVA. Farmacia DONA 490 din MEHEDINTI, CENTRU CIVIC – COMPLEX COMERCIAL CENTRU este un pilon esențial al comunității noastre, oferind nu doar medicamente și produse de sănătate, ci și informații vitale pentru cei care își doresc să își păstreze sănătatea și bunăstarea. Această farmacie, situată în inima orașului nostru, a devenit un partener de încredere pentru locuitorii noștri, oferind o gamă variată de servicii și produse de înaltă calitate.

publicitate

Produse Farmaceutice și Cosmetice

Unul dintre aspectele cheie pentru Farmacia DONA 490 ORSOVA este gama sa impresionantă de produse farmaceutice. Aici, clienții pot găsi o varietate de medicamente eliberate cu sau fără prescripție medicală, asigurându-se că fiecare nevoie de sănătate este satisfăcută. Personalul farmaciei este mereu disponibil pentru a oferi sfaturi și îndrumări cu privire la utilizarea corectă a medicamentelor și pentru a răspunde la orice întrebări referitoare la interacțiuni medicamentoase sau efecte secundare posibile.

publicitate

Pe lângă medicamente, Farmacia DONA 490 ORSOVA oferă și o gamă impresionantă de produse cosmetice și de îngrijire personală. De la creme hidratante și șampoane de înaltă calitate la produse pentru îngrijirea pielii și machiaj, clienții pot găsi tot ce au nevoie pentru a se simți și arăta bine. Telefon contact Farmacia DONA 490 ORSOVA

publicitate

Suplimente Alimentare și Nutriție

Conștienți de importanța nutriției și a suplimentelor alimentare în menținerea unei sănătăți optime, Farmacia DONA 490 ORSOVA dispune de o selecție variată de suplimente nutritive, vitamine și minerale. Personalul farmaciei poate oferi recomandări și informații despre suplimentele care pot contribui la îmbunătățirea stării generale de sănătate.

publicitate

Servicii Farmaceutice Personalizate

Farmacia DONA 490 ORSOVA pune un accent deosebit pe oferirea de servicii personalizate și de calitate. Farmacistul principal și echipa sa de experți farmaceutici sunt întotdeauna pregătiți să răspundă la întrebări și să ofere sfaturi în legătură cu sănătatea și tratamentul. Servicii precum măsurarea tensiunii arteriale, monitorizarea glicemiei și administrarea de vaccinuri sunt disponibile pentru clienții care au nevoie de astfel de servicii medicale.

publicitate

Modalitati de contact Farmacia DONA 490 (Telefon, Adresa, Email)

Pentru a contacta Farmacia DONA 490 ORSOVA și pentru a obține informații specifice, precum adresa, numărul de telefon sau orarul de funcționare, puteți utiliza următoarele metode:

  1. Telefon contact Farmacia DONA 490. Cea mai simplă modalitate de a intra în contact cu farmacia este să sunați la numărul de telefon furnizat pe site-ul sau anunțul lor publicitar. Un operator sau farmacist vă va putea furniza informații și răspunde la întrebările dvs. Telefon contact Farmacia DONA 490 ORSOVA
    • Telefon contact: 0372.409 464
  2. Vizitați site-ul web al farmaciei. Multe farmacii au site-uri web care includ informații despre locația lor, orarul de funcționare, serviciile oferite și detalii de contact. Acesta poate fi un mod convenabil de a găsi informațiile de care aveți nevoie.
  3. Vizitați personal farmacia. Dacă locuiți în apropierea farmaciei, puteți să mergeți direct la locația fizică pentru a obține informații sau pentru a face achiziții.
    • Adresa Farmacia DONA 490.  CENTRU CIVIC – COMPLEX COMERCIAL CENTRU, ORSOVA, MEHEDINTI
  4. Email Farmacia DONA 490 ORSOVA poate avea o adresă de email la care puteți trimite întrebările sau solicitările dvs. Un reprezentant al farmaciei vă va răspunde în mod corespunzător.
  5. Companie: S.I.E.P.C.O.F.A.R. S.A.

Pentru a afla informații specifice despre Farmacia DONA 490 ORSOVA și pentru a stabili un contact cu ei, vă recomand să verificați site-ul web al farmaciei sau să efectuați o căutare online pentru a găsi detaliile lor de contact. Acestea vor varia în funcție de locație și de preferințele lor individuale pentru comunicare. Telefon contact Farmacia DONA 490 ORSOVA

Managementul Medicamentelor și Reînnoirea Prescripțiilor

Farmacia DONA 490 ORSOVA facilitează gestionarea eficientă a medicamentelor pentru pacienții cu tratamente continue. Aceasta oferă servicii de reînnoire a prescripțiilor medicale și poate asista clienții în stabilirea unui program adecvat de administrare a medicamentelor pentru a se asigura că acestea sunt utilizate corect.

Personal Calificat și Atenție la Detaliu

Echipa de profesioniști din Farmacia DONA 490 ORSOVA este alcătuită din farmaciști cu experiență și personal auxiliar bine instruit. Aceștia au o cunoaștere profundă în domeniul farmaceutic și sunt dedicați în a oferi cea mai bună asistență și consiliere posibilă clienților lor. Fiecare detaliu este important, iar farmacia se străduiește să ofere o experiență de cumpărare plăcută și informativă.

Informații Utile și Resurse Educaționale

Farmacia DONA 490 ORSOVA nu se rezumă doar la furnizarea de produse și servicii, ci și la educarea clienților săi în ceea ce privește sănătatea. Aici veți găsi broșuri informative, pliante și materiale educaționale cu privire la diferite condiții de sănătate, tratamente și prevenție. Personalul farmaciei poate oferi clarificări și explicații suplimentare pentru a vă asigura că sunteți informat și pregătit pentru a vă lua propriile decizii privind sănătatea.

În concluzie, Farmacia DONA 490 ORSOVA este un partener esențial pentru sănătatea și bunăstarea comunității noastre. Cu o gamă variată de produse farmaceutice, servicii personalizate și un personal calificat, aceasta este alegerea ideală pentru oricine caută soluții de încredere pentru nevoile lor de sănătate. În plus, accentul pus pe educație și informații face din Farmacia DONA 490 ORSOVA o resursă valoroasă pentru toți clienții săi, ajutându-i să ia decizii informate și să aibă grijă de sănătatea lor în mod responsabil. Telefon contact Farmacia DONA 490 ORSOVA

Intrebari frecvente pentru Farmacia DONA 490 ORSOVA

Ce servicii oferă Farmacia DONA 490 ORSOVA?

Farmacia DONA 490 ORSOVA oferă o gamă variată de servicii, inclusiv eliberarea medicamentelor cu sau fără prescripție medicală, servicii de reînnoire a prescripțiilor, monitorizarea tensiunii arteriale, administrarea de vaccinuri, consultanță farmaceutică personalizată și mai mult. De asemenea, dispunem de produse cosmetice și de îngrijire personală, suplimente nutritive și produse pentru sănătate.

2. Cum pot obține o rețetă medicală și cum o pot reînnoi?

Pentru a obține o rețetă medicală, trebuie să vă adresați unui medic. După ce ați primit rețeta, puteți prezenta rețeta fizic sau electronică la Farmacia DONA 490 ORSOVA pentru a achiziționa medicamentele prescrise. Pentru reînnoirea rețetelor, puteți contacta medicul pentru o consultare sau Farmacia DONA 490 ORSOVA vă poate ajuta să vă coordonați cu medicul dumneavoastră.

3. Cum pot verifica disponibilitatea unui anumit medicament?

Pentru a verifica disponibilitatea unui medicament, puteți contacta prin telefon Farmacia DONA 490 ORSOVA sau vizitați site-ul lor web, unde puteți căuta medicamentul dorit. De asemenea, personalul farmaciei vă poate ajuta să identificați alternative sau să vă îndrume către alte surse dacă medicamentul nu este disponibil.

4. Ce măsuri de siguranță sunt implementate în Farmacia DONA 490 ORSOVA pentru a proteja clienții în timpul pandemiei de COVID-19?

Farmacia DONA 490 ORSOVA respectă strict toate măsurile de siguranță și igienă recomandate de autorități pentru a proteja clienții și personalul împotriva COVID-19. Acestea includ distanțarea socială, purtarea măștilor de protecție, dezinfectarea regulată a spațiului și a echipamentelor, precum și promovarea opțiunilor de cumpărare online sau cu ridicata. Telefon contact Farmacia DONA 490 ORSOVA

5. Cum pot beneficia de servicii de consultanță farmaceutică personalizată?

Pentru a beneficia de servicii de consultanță farmaceutică personalizată, puteți să vă prezentați la farmacie și să discutați direct cu un farmacist. Aceștia vă vor asculta nevoile și vă vor oferi sfaturi și recomandări în funcție de situația dvs. De asemenea, puteți suna în prealabil pentru a programa o întâlnire.

6. Ce opțiuni de plată sunt acceptate la Farmacia DONA 490 ORSOVA?

Farmacia DONA 490 ORSOVA acceptă o varietate de opțiuni de plată, inclusiv numerar, carduri de debit și credit, precum și unele metode de plată mobile. Asigurați-vă că verificați cu farmacia pentru a vă asigura că metoda dvs. de plată preferată este acceptată.

7. Există reduceri sau programe de fidelitate disponibile pentru clienți?

Farmacia DONA 490 ORSOVA poate oferi reduceri sau programe de fidelitate pentru clienți fideli. Pentru a afla mai multe despre ofertele curente și programele disponibile, puteți verifica site-ul lor web sau să discutați cu personalul farmaciei.

8. Ce este o rețetă medicală și de ce este necesară?

O rețetă medicală este o prescripție scrisă de către un medic sau alt profesionist medical, care autorizează pacientul să obțină anumite medicamente sau tratamente. Aceasta este necesară pentru a asigura că pacientul primește medicamentele corecte, în dozele potrivite, pentru tratarea unei afecțiuni medicale specifice. Rețeta medicală este un instrument esențial pentru controlul și administrarea medicamentelor în mod responsabil.

9. Ce tipuri de medicamente pot fi prescrise pe o rețetă?

O rețetă medicală poate include o gamă largă de medicamente, de la antibiotice la analgezice, antidepresive, medicamente pentru tensiunea arterială sau orice alt tratament necesar pentru o afecțiune medicală specifică. Antibioticele sunt prescrise în special pentru tratamentul infecțiilor bacteriene.

10. De ce este important să respectăm instrucțiunile de pe rețetă, în special în cazul antibioticelor?

Este crucial să respectăm instrucțiunile de pe rețetă, mai ales în cazul antibioticelor, deoarece aceste medicamente trebuie administrate în mod corect pentru a trata infecțiile bacteriene. Nerespectarea dozelor sau întreruperea prematură a tratamentului poate duce la rezistența bacteriană, ceea ce înseamnă că bacteriile pot deveni mai puternice și mai greu de tratat cu antibiotice în viitor.

11. Ce trebuie să facem dacă uităm să luăm o doză de antibiotic sau dacă nu putem lua medicamentul la ora prescrisă?

Dacă uitați să luați o doză de antibiotic sau nu puteți să luați medicamentul la ora prescrisă, este important să contactați medicul sau farmacistul pentru a obține sfaturi. De obicei, veți fi sfătuiți să luați doza omisă cât mai curând posibil, cu excepția cazului în care este aproape timpul pentru următoarea doză, caz în care trebuie să așteptați și să continuați cu programul obișnuit. Telefon contact Farmacia DONA 490 ORSOVA

12. Ce sunt efectele secundare ale antibioticelor și când trebuie să cerem ajutor medical?

Antibioticele pot avea unele efecte secundare, cum ar fi greața, diareea, erupții cutanate sau reacții alergice. Dacă experimentați efecte secundare severe sau neobișnuite, este important să contactați medicul sau farmacistul imediat. De asemenea, trebuie să informați medicul dacă aveți orice alergii la medicamente sau alte probleme de sănătate care ar putea afecta administrarea antibioticelor.

13. Cum putem contribui la prevenirea rezistenței bacteriene la antibiotice?

Pentru a contribui la prevenirea rezistenței bacteriene la antibiotice, este esențial să respectăm întotdeauna instrucțiunile medicului cu privire la administrarea antibioticelor, să nu împărțim medicamentele cu alte persoane și să nu folosim antibioticele fără prescripție medicală pentru afecțiuni virale, cum ar fi răceala sau gripa. Utilizarea responsabilă a antibioticelor este cheia pentru a ne asigura că aceste medicamente rămân eficiente în tratarea infecțiilor. Telefon contact Farmacia DONA 490 ORSOVA

Informatii similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Top Telefoane