28 mai 2024
AcasăCurieriContact DPD Romania

Contact DPD Romania

publicitate

Contact DPD Romania. Reclamatii si sesizari prin Telefon. Comenzi si urmarire colet

Contact DPD Romania. În lumea agitată a comerțului online, contactul cu serviciul de curierat poate fi adesea crucial pentru succesul unei tranzacții. În acest sens, DPD Romania se evidențiază prin diversitatea modalităților de contact și prin angajamentul său de a oferi suport de calitate clienților săi.

publicitate

Fie că ești în căutarea informațiilor despre un colet în tranzit, ai nevoie de asistență pentru un retur sau dorești să faci o nouă expediere, există mai multe căi prin care poți intra în legătură cu DPD Romania.

publicitate

Contact DPD Romania – Reclamatii si relatii clienti

Una dintre opțiunile preferate de mulți clienți este telefonul. Cu o simplă apelare la Customer Care & Support, la numărul de telefon 031.824.90.90, poți obține rapid și eficient răspunsuri la întrebările tale. Aici, personalul specializat este pregătit să facă față diverselor situații, de la sesizări și reclamații până la solicitări de informații sau asistență în procesul de expediere. Contact DPD Romania.

publicitate

Pentru cei care preferă comunicarea în scris, DPD Romania pune la dispoziție mai multe adrese de e-mail dedicate diferitelor necesități. Astfel, pentru expedieri internaționale, poți scrie la adresa [email protected], în timp ce pentru întrebări generale sau cereri legate de comenzi, e-mailul [email protected] este cea mai potrivită modalitate de contact.

publicitate

Nu trebuie uitată nici varianta call center-ului dedicat pentru expedieri naționale, la numărul 031.8249090. Aici, personalul calificat este pregătit să ofere asistență în toate aspectele legate de procesul de expediere în interiorul țării.

publicitate

Indiferent de canalul de comunicare ales, echipa de relații cu clienții DPD Romania este disponibilă în timpul programului de lucru, de luni până vineri, între orele 08:30 și 16:30. Astfel, fiecare client poate avea încredere că va primi suportul necesar în gestionarea coletelor sale într-un mod profesionist și eficient.

Reclamatii DPD Romania

În situația în care întâmpini dificultăți sau ai nevoie să îți exprimi nemulțumirea în legătură cu serviciile oferite de DPD Romania, compania îți pune la dispoziție mai multe modalități de contact pentru a depune reclamații și a primi suportul necesar.

Unul dintre cele mai accesibile mijloace este contactarea departamentului de relații cu clienții prin intermediul call center-ului DPD. Aici, personalul specializat este pregătit să preia reclamațiile și să ofere asistență în rezolvarea problemelor întâmpinate. Poți apela numărul de telefon dedicat reclamațiilor DPD, și anume 031.824.9090.

Pentru cei care preferă comunicarea scrisă, DPD pune la dispoziție și o adresă de e-mail dedicată serviciului de reclamații: [email protected]. Prin această cale, poți transmite detaliat natura reclamației tale și vei primi în mod prompt un răspuns din partea echipei specializate. Contact DPD Romania.

În plus, pentru a asigura o interacțiune cât mai eficientă și transparentă, adresa fizică a sediului DPD este Str. Buiacului, Nr. 2, LogIQ Logistic Park, Corp A (A1-A2), 077135. Aici, poți depune personal reclamația ta sau alte documente relevante în rezolvarea problemei.

Indiferent de modalitatea aleasă, DPD se angajează să trateze fiecare reclamație cu seriozitate și să ofere soluții în conformitate cu standardele sale de calitate și profesionalism.

Pot contacta DPD Romania online?

Interacțiunea cu serviciul de curierat poate fi esențială pentru mulți dintre noi, iar DPD Romania își asumă responsabilitatea de a facilita acest proces prin intermediul unor modalități moderne și eficiente de contact. Unul dintre aceste instrumente este formularul online disponibil pe site-ul oficial al companiei.

Pentru a intra în legătură cu DPD prin intermediul acestui formular, urmează acești pași simpli și eficienți:

  1. Accesează site-ul oficial al DPD Romania la adresa https://www.dpd.com/ro/ro/.
  2. Navighează către secțiunea „Suport” și apoi selectează „Contact” din colțul din dreapta sus al paginii.
  3. Completează cu atenție formularul online cu informațiile solicitate și explică detaliat motivul pentru care intri în contact cu DPD Romania. Asigură-te că oferi toate detaliile relevante pentru a facilita procesul de rezolvare a problemei tale.
  4. Pentru a confirma că ești o persoană reală și nu un robot, bifează căsuța corespunzătoare și apasă butonul „Trimite mesaj”.
  5. După ce ai trimis mesajul, așteaptă cu răbdare un răspuns din partea echipei DPD. Compania se angajează să ofere un feedback în termen de 24 de ore pentru a asigura o comunicare rapidă și eficientă cu clienții săi.

Prin intermediul acestui formular online, DPD oferă o modalitate comodă și accesibilă pentru clienții săi de a primi suportul și asistența necesară în rezolvarea oricăror întrebări sau probleme legate de serviciile lor de curierat.

Metoda de livrare colet prin curierat rapid DPD

Contact DPD Romania. Când vine vorba de gestionarea coletelor și asigurarea unei experiențe de livrare fără probleme, DPD Romania se angajează să ofere un serviciu impecabil. Cu toate acestea, în cazul în care întâmpini dificultăți sau ai nevoie să semnalezi o problemă legată de un colet, serviciul lor de reclamații este aici pentru tine.

Reclamațiile adresate DPD Romania acoperă o gamă largă de situații, printre care se numără:

  • Situațiile în care coletul tău nu a fost livrat la adresa specificată în termenul stabilit inițial în comanda ta. Înțelegem cât de frustrant poate fi să aștepți un colet care întârzie să ajungă la destinație.
  • Sesizările și reclamațiile legate de cazurile în care coletul nu a fost preluat de către curier la timpul convenit. Într-o lume în care timpul este prețios, fiecare întârziere poate afecta planurile și expectațiile clienților.
  • Situațiile în care nu găsești codul AWB necesar pentru identificarea coletului pregătit sau aflat în curs de livrare. Acest cod este vital pentru monitorizarea și urmărirea coletului tău în timp real.

Pentru a depune o reclamație către DPD Romania, ai la dispoziție mai multe opțiuni. Poți alege să trimiți o reclamație online la adresa de e-mail dedicată sau să contactezi direct serviciul lor de relații cu clienții prin telefon.

Indiferent de modalitatea aleasă, echipa DPD Romania este dedicată rezolvării prompte și profesionale a problemelor semnalate de clienți, asigurându-se că fiecare experiență de livrare este una pozitivă și fără impedimente. Contact DPD Romania.

Informatii similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Top Telefoane