28 mai 2024
AcasăCurieriContact GLS Romania

Contact GLS Romania

publicitate

Contact GLS Romania: Excelență în Serviciul de Relații cu Clienții și Gestionarea Reclamațiilor

Contact GLS Romania – AWB Tracking. GLS Romania, parte a rețelei internaționale de curierat GLS, este recunoscută pentru angajamentul său față de excelența în serviciul de relații cu clienții. Prin implementarea unor canale de comunicare eficiente și un sistem robust de gestionare a reclamațiilor, compania își propune să ofere o experiență de înaltă calitate, care să răspundă așteptărilor crescute ale clienților săi.

publicitate

Într-o eră dominată de tehnologie și rapiditate, așteptările clienților în materie de servicii de curierat sunt mai mari ca niciodată. GLS Romania recunoaște aceste așteptări și își orientează resursele pentru a oferi nu doar servicii de curierat rapide și eficiente, dar și un suport client de excepție. Relațiile cu clienții nu sunt doar un punct de contact pentru rezolvarea problemelor, ci o oportunitate de a construi încredere și de a îmbunătăți continuu serviciile oferite. Contact GLS Romania.

publicitate

Modalitati de contact GLS Romania

GLS Romania oferă multiple canale prin care clienții pot intra în contact cu serviciul de relații cu clienții:

publicitate
 • Telefon contact. Clientii pot apela serviciul de call center la numărul 0269 501 900, disponibil în intervalul orar 8:00 – 18:00, de luni până vineri, unde operatorii calificați sunt pregătiți să răspundă întrebărilor și să soluționeze prompt orice situație.
 • Formular de Contact Online. Pe site-ul oficial al GLS Romania, clienții pot completa un formular de contact destinat interacțiunii directe cu departamentul de relații cu clienții. Această metodă asigură că toate detaliile necesare sunt capturate corect și că răspunsul poate fi gestionat eficient și personalizat.

Procesul de Gestionare a Reclamațiilor

Procesul de gestionare a reclamațiilor la GLS Romania este conceput pentru a fi transparent, echitabil și cât mai rapid posibil. În cazul unei reclamații, pașii urmați sunt următorii:

publicitate
 1. Înregistrarea Reclamației. Fiecare reclamație este înregistrată într-un sistem centralizat pentru a asigura că nicio solicitare nu este omisă.
 2. Evaluarea Problemei. Reclamațiile sunt evaluate pentru a identifica cauza rădăcină a problemei și pentru a determina cea mai adecvată metodă de soluționare.
 3. Comunicarea cu Clientul. GLS Romania pune un accent deosebit pe menținerea unei comunicări deschise și transparente cu clienții pe parcursul întregului proces de soluționare a reclamației.
 4. Rezolvarea și Feedback-ul. Odată identificată soluția, aceasta este implementată, iar clientul este informat despre modul în care problema sa a fost rezolvată. Feedback-ul clienților este esențial și este folosit pentru îmbunătățirea continuă a proceselor.

Formare Continuă și Dezvoltare a Personalului de Relații cu Clienții

GLS Romania investește în formarea continuă a echipei sale, asigurându-se că fiecare membru este bine pregătit să facă față provocărilor dinamice ale industriei de curierat. Programul de training include nu doar aspecte tehnice ale serviciului de curierat, dar și dezvoltarea abilităților de comunicare și gestionare a situațiilor dificile. Acest lucru contribuie la o rată mai mare de rezolvare a problemelor încă de la primul contact cu clientul, crescând astfel satisfacția clienților. Contact GLS Romania.

publicitate

Măsurarea Satisfacției Clienților

Pentru a se asigura că standardele de serviciu sunt nu doar întâlnite, ci și depășite, GLS Romania folosește diverse metode de măsurare a satisfacției clienților, inclusiv sondaje de feedback și analize ale interacțiunilor cu serviciul de relații cu clienții. Aceste date sunt analizate pentru a identifica tendințe, posibile probleme și oportunități de îmbunătățire, garantând că vocea clientului este întotdeauna ascultată și valorificată.

Concluzii despre GLS Romania

Prin dedicarea sa către excelența în serviciul de relații cu clienții, GLS Romania reușește să construiască relații de durată cu clienții săi și să își consolideze poziția de lider pe piața de curierat din România. Eficiența, transparența și orientarea către client sunt pilonii care ghidază fiecare interacțiune a companiei cu clienții săi, asigurând că fiecare experiență este la cel mai înalt nivel posibil.

Întrebări Frecvente despre Serviciile GLS Romania

1. Cum pot contacta serviciul de relații cu clienții GLS Romania?

Pentru a contacta serviciul de relații cu clienții GLS Romania, aveți la dispoziție mai multe opțiuni:

 • Telefonic. Sunați la numărul de call center 0269 501 900, disponibil de luni până vineri între orele 8:00 și 18:00.
 • Formular Online. Completați formularul de contact pe site-ul oficial al GLS Romania pentru a trimite întrebările sau solicitările dvs. Veți primi un răspuns la adresa de e-mail înregistrată în formular. Aceste metode vă oferă acces la informații despre serviciile oferite, urmărirea coletelor și soluționarea eventualelor reclamații.

2. Care sunt opțiunile de livrare oferite de GLS Romania?

GLS Romania oferă o gamă variată de opțiuni de livrare adaptate nevoilor diverse ale clienților:

 • Livrare Standard: pentru livrările naționale și internaționale, cu un timp de tranzit specific fiecărei destinații.
 • Livrare Express: pentru situațiile în care timpul este esențial, asigurând livrarea rapidă a coletelor.
 • GLS Parcel Shop: posibilitatea de a ridica coletele de la peste 2000 de puncte de ridicare la nivel național, în parteneriat cu rețeaua PayPoint Colet Expres. Notificările privind stadiul livrării sunt trimise automat, asigurându-vă că sunteți la curent cu procesul de expediere.

3. Cum pot urmări un colet expediat prin GLS Romania?

Pentru urmărirea coletelor, GLS oferă un sistem eficient bazat pe codul AWB. Acest cod poate fi introdus pe site-ul oficial al GLS pentru a verifica stadiul coletului dvs. De asemenea, puteți contacta serviciul de relații cu clienții pentru asistență directă, unde un operator vă poate oferi informații detaliate despre locația și starea coletului. Contact GLS Romania.

4. Ce soluții oferă GLS pentru companiile care fac expedieri regulate?

Pentru afacerile care necesită soluții de curierat frecvente și variate, GLS Romania propune o serie de servicii personalizate:

 • Expedieri masive: servicii special concepute pentru volume mari de colete, optimizând costurile și eficiența.
 • Soluții de logistică integrată: gestionarea inventarului și a distribuției, oferind soluții complete de la depozitare la livrare.
 • Consultanță și suport: asistență continuă pentru a optimiza fluxul logistic al companiilor, asigurând eficiența și reducerea costurilor. Aceste servicii sunt adaptate pentru a răspunde cerințelor specifice ale fiecărei afaceri, garantând o colaborare eficientă și profitabilă.

5. Cum gestionează GLS reclamațiile și problemele legate de livrare?

GLS Romania ia foarte serios orice reclamații sau probleme legate de livrările efectuate. În cazul în care întâmpinați probleme, puteți contacta direct serviciul de relații cu clienții. Compania dispune de proceduri clare pentru investigarea și soluționarea reclamațiilor, asigurându-se că fiecare caz este tratat cu atenția cuvenită și că soluțiile oferite sunt eficiente și satisfăcătoare pentru client. În plus, feedbackul primit este folosit pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite.

Aceste întrebări și răspunsuri vă oferă o perspectivă detaliată asupra serviciilor și suportului oferit de GLS Romania, asigurându-vă că aveți toate informațiile necesare pentru a utiliza serviciile lor de curierat eficient și în cunoștință de cauză. Contact GLS Romania.

Articolul precedent
Articolul următor
Informatii similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Top Telefoane