15 iunie 2024
AcasăMesaje si urariMesaje de la multi ani pentru copii

Mesaje de la multi ani pentru copii

publicitate

Mesaje de la multi ani pentru copii. Urari si felicitari pentru copii de la 1 la 12 ani.

Mesaje de la multi ani pentru copii. În momentele de bucurie și sărbătoare, cuvintele devin un vehicul prin care putem transmite cele mai calde urări și gânduri bune către cei dragi nouă. Fie că sărbătorim aniversarea unui prieten, ziua de naștere a unui membru al familiei sau o altă ocazie specială, ne bucurăm să împărtășim urările noastre cu voi.

publicitate

Fiecare cuvânt, fiecare urare este o expresie a afecțiunii noastre și a dorinței noastre sincere de fericire și succes pentru voi. Așadar, haideți să începem acest moment plin de urări frumoase!

publicitate

Top 120 mesaje de la multi ani pentru copii de la 1 la 12 ani incepand cu 1 an

 1. La mulți ani, micuțul nostru minunat! Să crești mare și să fii mereu înconjurat de iubire și fericire!
 2. Un an a trecut de când ai venit pe lume și ai adus atât de multă bucurie în viața noastră! La mulți ani, bebeluș minunat!
 3. Cu ocazia primei tale aniversări, îți dorim un viitor plin de sănătate, zâmbete și aventuri minunate! La mulți ani, scumpule!
 4. Astăzi sărbătorim un an minunat de când ești alături de noi! La mulți ani, bebelușul nostru adorabil!
 5. Fie ca primul tău an să fie doar începutul unei vieți pline de descoperiri și realizări! La mulți ani, micuțule explorator!
 6. Cu ocazia primei tale aniversări, îți trimitem cele mai calde îmbrățișări și gânduri bune. Să crești sănătos și fericit! La mulți ani!
 7. Fie ca zilele tale să fie mereu pline de râsete, jucării și iubire din partea celor dragi! La mulți ani, copilaș dulce!
 8. În acest an, ai adus atât de multă bucurie și emoții în viața noastră! La mulți ani, adorabilul nostru bebeluș!
 9. La un an de când ai venit pe lume, vrem să-ți urăm să crești sănătos și fericit, și să-ți îndeplinești toate visele! La mulți ani!
 10. Prima ta aniversare este un moment special în viața noastră. Suntem atât de norocoși să te avem alături de noi! La mulți ani, micuțul nostru miracol! Mesaje de la multi ani pentru copii.

Mesaje de la multi ani pentru copii de 2 ani

 1. La mulți ani, micuțule explorator de doi ani! Sperăm că acest an îți aduce și mai multe aventuri și bucurii în viața ta!
 2. Uite cât de mare ai crescut în ultimul an! La mulți ani, dragul nostru copil de doi ani! Să ai parte de multă sănătate și zâmbete!
 3. Felicitări pentru cei doi ani minunați pe care i-ai avut până acum! Sărbătorim ziua ta cu multă iubire și bucurie! La mulți ani!
 4. Fie ca cei doi ani să fie doar începutul unei vieți pline de realizări și fericire! La mulți ani, micuțule campion!
 5. Cu fiecare zi care trece, ești din ce în ce mai adorabil! La mulți ani pentru al doilea tău an de viață, micuțul nostru comoară!
 6. În acest an, să înveți și să descoperi mai multe lucruri minunate! La mulți ani, copil minunat de doi ani!
 7. Sărbătorim a doua ta aniversare cu multe îmbrățișări și pupici! La mulți ani, bebelușul nostru crescut!
 8. Fie ca anii care urmează să-ți aducă multe realizări și momente speciale! La mulți ani, micuțul nostru erou de doi ani!
 9. La fel ca un rachetă, ai crescut în mod spectaculos în ultimul an! La mulți ani, micuțul nostru astronaut de doi ani!
 10. Sperăm ca ziua ta să fie plină de râsete, tort delicios și distracție! La mulți ani, copilaș adorabil de doi ani!

Urari de la multi ani pentru copii de 3 ani

 1. La mulți ani, micuțul nostru de trei ani! Ești atât de minunat și ne umpli inimile de bucurie în fiecare zi!
 2. Felicitări pentru cei trei ani de zâmbete, jocuri și aventuri! Sperăm că acest an va fi la fel de minunat ca și celelalte! La mulți ani!
 3. Cu fiecare an care trece, devii tot mai deștept și mai adorabil! La mulți ani, copilul nostru iubit de trei ani!
 4. Sărbătorim a treia ta aniversare cu multă fericire și iubire! Ești un copil minunat și suntem mândri de tine! La mulți ani!
 5. La fel ca un fluture în zbor, ai crescut și ai înflorit! La mulți ani, micuțule explorator de trei ani!
 6. În acest an, să descoperi lumea în continuare cu ochii curioși și inimă plină de bucurie! La mulți ani, copil minunat de trei ani!
 7. Trei ani de zâmbete, trei ani de iubire! Sperăm ca viitorul să-ți aducă numai lucruri minunate! La mulți ani, micuțul nostru erou de trei ani!
 8. Fie ca această zi de naștere să fie plină de jucării noi, prieteni veseli și distracție! La mulți ani, copilaș adorabil de trei ani!
 9. Să ai parte de multe momente fericite și de aventuri incredibile în acest al treilea an minunat de viață! La mulți ani, micuțule campion de trei ani!
 10. Cu fiecare an care trece, ne amintești cât de norocoși suntem să te avem în viața noastră! La mulți ani, dragul nostru copil de trei ani!

Mesaje de la multi ani pentru copii de 4 ani

 1. fie la fel de specială ca și tine! La mulți ani!
 2. Cu fiecare an care trece, ești din ce în ce mai curajos și mai deștept! La mulți ani, copilul nostru minunat de patru ani!
 3. Sărbătorim a patra ta aniversare cu multă iubire și emoții frumoase! Ești o comoară neprețuită în viața noastră! La mulți ani!
 4. La fel ca o rachetă spre stele, ai crescut și te dezvolți într-un ritm incredibil! La mulți ani, micuțule astronaut de patru ani!
 5. În acest an, să descoperi noi pasiuni și să ai parte de multe momente minunate! La mulți ani, copil minunat de patru ani! Mesaje de la multi ani pentru copii.
 6. Patru ani de împliniri, patru ani de amintiri frumoase! Sperăm ca viitorul să-ți aducă numai reușite și fericire! La mulți ani, micuțul nostru campion de patru ani!
 7. Fie ca ziua ta să fie plină de jucării, prieteni și bucurie fără sfârșit! La mulți ani, copilaș adorabil de patru ani!
 8. Să ai parte de multe aventuri uimitoare și de momente deosebite în acest al patrulea an minunat de viață! La mulți ani, micuțule explorator de patru ani!
 9. Cu fiecare zi care trece, ne amintești de cât de norocoși suntem să te avem în familia noastră! La mulți ani, dragul nostru copil de patru ani!

Urari de la multi ani pentru copii de 5 ani

 1. La mulți ani, micuțul nostru de cinci ani! Ești o minune și suntem atât de mândri de tine și de realizările tale până acum!
 2. Felicitări pentru cei cinci ani minunați de viață! Să ai parte de încă un an plin de aventuri și descoperiri! La mulți ani!
 3. Cu fiecare an care trece, ești din ce în ce mai isteț și mai iubitor! La mulți ani, copilul nostru minunat de cinci ani!
 4. Sărbătorim a cincea ta aniversare cu multă fericire și împliniri! Ești o sursă nesfârșită de bucurie în viața noastră! La mulți ani!
 5. La fel ca o floare care înflorește, ai crescut într-un copil adorabil și plin de curiozitate! La mulți ani, micuțule explorator de cinci ani!
 6. În acest an, să-ți continue aventurile și să te bucuri de tot ce ești și tot ce faci! La mulți ani, copil minunat de cinci ani!
 7. Cinci ani de zâmbete, cinci ani de iubire! Sperăm ca viitorul să-ți aducă numai reușite și fericire! La mulți ani, micuțul nostru campion de cinci ani!
 8. Fie ca ziua ta să fie plină de jocuri, prieteni și fericire! La mulți ani, copilaș adorabil de cinci ani!
 9. Să ai parte de multe aventuri uimitoare și de momente magice în acest al cincilea an minunat de viață! La mulți ani, micuțule erou de cinci ani!
 10. Cu fiecare zi care trece, ne umpli inimile de fericire și ne faci să te iubim și mai mult! La mulți ani, dragul nostru copil de cinci ani!

Mesaje de la multi ani pentru copii de 6 ani

 1. La mulți ani, micuțul nostru de 6 ani! Ești un copil uimitor și ne bucurăm să te vedem crescând atât de frumos!
 2. Felicitări pentru cei 6 ani minunați de viață! Să ai parte de încă un an plin de aventuri, reușite și bucurii! La mulți ani!
 3. Cu fiecare an care trece, devii din ce în ce mai înțelept și mai curajos! La mulți ani, copilul nostru minunat de 6 ani!
 4. Sărbătorim a 6-a ta aniversare cu multă iubire și bucurie! Ești un dar neprețuit în viața noastră! La mulți ani!
 5. La fel ca o stea strălucitoare pe cer, ai crescut și te dezvolți într-un copil minunat! La mulți ani, micuțule explorator de 6 ani!
 6. În acest an, să continui să înflorești și să descoperi lumea cu ochi curioși! La mulți ani, copil minunat de 6 ani!
 7. 6 ani de bucurii, 6 ani de iubire! Sperăm ca viitorul să-ți aducă numai lucruri minunate! La mulți ani, micuțul nostru campion de 6 ani!
 8. Fie ca ziua ta să fie plină de jocuri distractive, prieteni veseli și multe râsete! La mulți ani, copilaș adorabil de 6 ani! Mesaje de la multi ani pentru copii.
 9. Să ai parte de multe aventuri uimitoare și de momente speciale în acest al 6-lea an minunat de viață! La mulți ani, micuțule erou de 6 ani!
 10. Cu fiecare zi care trece, ne amintești de cât de norocoși suntem să te avem în familia noastră! La mulți ani, dragul nostru copil de 6 ani!

Urari de la multi ani pentru copii de 7 ani

 1. La mulți ani, micuțul nostru de 7 ani! Ești un copil minunat și suntem mândri de toate realizările tale!
 2. Felicitări pentru cei 7 ani de viață minunați! Sperăm ca anul acesta să fie plin de aventuri și împliniri! La mulți ani!
 3. Cu fiecare an care trece, devii din ce în ce mai inteligent și mai curajos! La mulți ani, copilul nostru minunat de 7 ani!
 4. Sărbătorim a 7-a ta aniversare cu multă iubire și bucurie! Ești o sursă nesfârșită de fericire în viața noastră! La mulți ani!
 5. La fel ca o stea strălucitoare pe cer, continui să ne uimești și să ne încânți! La mulți ani, micuțule explorator de 7 ani!
 6. În acest an, să-ți continuie aventurile și să te bucuri de fiecare moment special! La mulți ani, copil minunat de 7 ani!
 7. 7 ani de zâmbete, 7 ani de iubire! Sperăm ca viitorul să-ți aducă numai lucruri minunate! La mulți ani, micuțul nostru campion de 7 ani!
 8. Fie ca ziua ta să fie plină de jocuri distractive, prieteni veseli și momente de bucurie! La mulți ani, copilaș adorabil de 7 ani!
 9. Să ai parte de multe aventuri uimitoare și să îți îndeplinești toate visurile în acest al 7-lea an minunat de viață! La mulți ani, micuțule erou de 7 ani!
 10. Cu fiecare zi care trece, ne umpli inimile de fericire și ne faci să te iubim și mai mult! La mulți ani, dragul nostru copil de 7 ani!

Mesaje de la multi ani pentru copii de 8 ani

 1. La mulți ani, micuțul nostru de 8 ani! Ești un copil uimitor și suntem mândri de tot ce ai realizat până acum!
 2. Felicitări pentru cei 8 ani minunați de viață! Sperăm ca acest an să fie plin de împliniri, aventuri și bucurii! La mulți ani!
 3. Cu fiecare an care trece, devii din ce în ce mai înțelept și mai curajos! La mulți ani, copilul nostru minunat de 8 ani!
 4. Sărbătorim a 8-a ta aniversare cu multă iubire și bucurie! Ești o comoară neprețuită în viața noastră! La mulți ani!
 5. La fel ca o stea strălucitoare pe cer, ai crescut într-un copil minunat și plin de curiozitate! La mulți ani, micuțule explorator de 8 ani!
 6. În acest an, să-ți continue aventurile și să te bucuri de fiecare moment special! La mulți ani, copil minunat de 8 ani!
 7. 8 ani de zâmbete, 8 ani de iubire! Sperăm ca viitorul să-ți aducă numai lucruri minunate! La mulți ani, micuțul nostru campion de 8 ani!
 8. Fie ca ziua ta să fie plină de jocuri distractive, prieteni veseli și bucurie! La mulți ani, copilaș adorabil de 8 ani!
 9. Să ai parte de multe aventuri uimitoare și să-ți îndeplinești toate visele în acest al 8-lea an minunat de viață! La mulți ani, micuțule erou de 8 ani! Mesaje de la multi ani pentru copii.
 10. Cu fiecare zi care trece, ne amintești de cât de norocoși suntem să te avem în familia noastră! La mulți ani, dragul nostru copil de 8 ani!

Urari de la multi ani pentru copii de 9 ani

 1. La mulți ani, micuțul nostru de 9 ani! Ești un copil minunat și suntem mândri de fiecare realizare a ta!
 2. Felicitări pentru cei 9 ani minunați de viață! Sperăm ca anul acesta să fie plin de noi aventuri, bucurii și împliniri! La mulți ani!
 3. Cu fiecare an care trece, devii din ce în ce mai inteligent și mai curajos! La mulți ani, copilul nostru minunat de 9 ani!
 4. Sărbătorim a 9-a ta aniversare cu multă iubire și bucurie! Ești o comoară neprețuită în viața noastră! La mulți ani!
 5. La fel ca o stea strălucitoare pe cer, continui să ne uimești și să ne încânți! La mulți ani, micuțule explorator de 9 ani!
 6. În acest an, să-ți continui aventurile și să te bucuri de fiecare moment special! La mulți ani, copil minunat de 9 ani!
 7. 9 ani de zâmbete, 9 ani de iubire! Sperăm ca viitorul să-ți aducă numai lucruri minunate! La mulți ani, micuțul nostru campion de 9 ani!
 8. Fie ca ziua ta să fie plină de jocuri distractive, prieteni veseli și momente de bucurie! La mulți ani, copilaș adorabil de 9 ani!
 9. Să ai parte de multe aventuri uimitoare și să-ți îndeplinești toate visele în acest al 9-lea an minunat de viață! La mulți ani, micuțule erou de 9 ani!
 10. Cu fiecare zi care trece, ne amintești de cât de norocoși suntem să te avem în familia noastră! La mulți ani, dragul nostru copil de 9 ani!

Mesaje de la multi ani pentru copii de 10 ani

 1. La mulți ani, dragul nostru de 10 ani! Ești cu adevărat special și suntem mândri de toate realizările tale!
 2. Felicitări pentru împlinirea a 10 ani minunați! Sperăm ca acest nou deceniu să fie plin de aventuri, reușite și bucurii! La mulți ani!
 3. Cu fiecare an care trece, devii din ce în ce mai înțelept și mai curajos! La mulți ani, copilul nostru minunat de 10 ani!
 4. Sărbătorim a 10-a ta aniversare cu multă iubire și bucurie! Ești un dar neprețuit în viața noastră! La mulți ani!
 5. La fel ca o stea strălucitoare pe cer, continui să ne uimești și să ne inspiri! La mulți ani, micuțule explorator de 10 ani!
 6. În acest an, să-ți continue aventurile și să te bucuri de fiecare moment special! La mulți ani, copil minunat de 10 ani!
 7. 10 ani de zâmbete, 10 ani de iubire! Sperăm ca viitorul să-ți aducă numai lucruri minunate! La mulți ani, micuțul nostru campion de 10 ani! Mesaje de la multi ani pentru copii.
 8. Fie ca ziua ta să fie plină de jocuri distractive, prieteni veseli și momente de bucurie! La mulți ani, copilaș adorabil de 10 ani!
 9. Să ai parte de multe aventuri uimitoare și să-ți îndeplinești toate visele în acest al 10-lea an minunat de viață! La mulți ani, micuțule erou de 10 ani!
 10. Cu fiecare zi care trece, ne amintești de cât de norocoși suntem să te avem în familia noastră! La mulți ani, dragul nostru copil de 10 ani!

Urari de la multi ani pentru copii de 11 ani

 1. La mulți ani, micuțul nostru de 11 ani! Ești un copil minunat și suntem mândri de tine și de toate realizările tale!
 2. Felicitări pentru împlinirea a 11 ani minunați! Sperăm ca acest nou an să fie plin de noi aventuri, reușite și bucurii! La mulți ani!
 3. Cu fiecare an care trece, devii din ce în ce mai înțelept și mai curajos! La mulți ani, copilul nostru minunat de 11 ani!
 4. Sărbătorim a 11-a ta aniversare cu multă iubire și bucurie! Ești o comoară neprețuită în viața noastră! La mulți ani!
 5. La fel ca o stea strălucitoare pe cer, continui să ne uimești și să ne încânți! La mulți ani, micuțule explorator de 11 ani!
 6. În acest an, să-ți continui aventurile și să te bucuri de fiecare moment special! La mulți ani, copil minunat de 11 ani!
 7. 11 ani de zâmbete, 11 ani de iubire! Sperăm ca viitorul să-ți aducă numai lucruri minunate! La mulți ani, micuțul nostru campion de 11 ani!
 8. Fie ca ziua ta să fie plină de jocuri distractive, prieteni veseli și momente de bucurie! La mulți ani, copilaș adorabil de 11 ani!
 9. Să ai parte de multe aventuri uimitoare și să-ți îndeplinești toate visele în acest al 11-lea an minunat de viață! La mulți ani, micuțule erou de 11 ani!
 10. Cu fiecare zi care trece, ne amintești de cât de norocoși suntem să te avem în familia noastră! La mulți ani, dragul nostru copil de 11 ani

Mesaje de la multi ani pentru copii de 12 ani

 1. La mulți ani, dragul nostru de 12 ani! Ești un copil minunat și suntem mândri de tine și de toate realizările tale!
 2. Felicitări pentru împlinirea a 12 ani minunați! Sperăm ca acest an să fie plin de noi aventuri, reușite și bucurii! La mulți ani!
 3. Cu fiecare an care trece, devii din ce în ce mai înțelept și mai curajos! La mulți ani, copilul nostru minunat de 12 ani!
 4. Sărbătorim a 12-a ta aniversare cu multă iubire și bucurie! Ești o comoară neprețuită în viața noastră! La mulți ani!
 5. La fel ca o stea strălucitoare pe cer, continui să ne uimești și să ne inspiri! La mulți ani, micuțule explorator de 12 ani!
 6. În acest an, să-ți continui aventurile și să te bucuri de fiecare moment special! La mulți ani, copil minunat de 12 ani!
 7. 12 ani de zâmbete, 12 ani de iubire! Sperăm ca viitorul să-ți aducă numai lucruri minunate! La mulți ani, micuțul nostru campion de 12 ani!
 8. Fie ca ziua ta să fie plină de jocuri distractive, prieteni veseli și momente de bucurie! La mulți ani, copilaș adorabil de 12 ani!
 9. Să ai parte de multe aventuri uimitoare și să-ți îndeplinești toate visele în acest al 12-lea an minunat de viață! La mulți ani, micuțule erou de 12 ani!
 10. Cu fiecare zi care trece, ne amintești de cât de norocoși suntem să te avem în familia noastră! La mulți ani, dragul nostru copil de 12 ani!

Concluzie finala despre mesaje de la multi ani pentru copii

La finalul acestui moment în care am împărtășit cele mai frumoase urări cu voi, ne dorim ca ele să rămână în inimile voastre ca o amintire caldă și reconfortantă. Fie că au fost urări de La Mulți Ani, urări de sănătate sau urări de succes în viitor, fiecare cuvânt a fost ales cu grijă și transmite dorințele noastre cele mai bune pentru voi.  Mesaje de la multi ani pentru copii.

În viața noastră, avem oportunitatea de a sărbători și a ne bucura alături de cei dragi în numeroase ocazii. Fiecare astfel de moment aduce cu el ocazia de a ne arăta afecțiunea, recunoștința și sprijinul față de cei dragi. Prin urările noastre, putem sărbători reușitele, sănătatea și fericirea celor din jurul nostru.

publicitate

La rândul nostru, vrem să vă mulțumim pentru că ne-ați permis să facem parte din aceste momente speciale și să împărtășim bucuria voastră. Ne simțim privilegiați să fim alături de voi în aceste clipe pline de emoție și să putem contribui cu gândurile noastre bune la fericirea voastră.

publicitate

În continuare, fiecare zi să fie un nou prilej de bucurie și realizări pentru voi. Cu speranța că urările noastre v-au adus un zâmbet pe buze și că au umplut inimile voastre de căldură și optimism, vă încurajăm să mergeți înainte cu încredere și curaj în viitor. Fie ca fiecare zi să vă aducă mai multă fericire, sănătate și succes.

Cu aceste gânduri, încheiem acest moment de urări și vă transmitem cele mai sincere și cordiale gânduri bune. Cu dragoste și recunoștință, vă urăm tot binele din lume și vă așteptăm cu drag în viitoarele sărbători și ocazii speciale. La revedere, dragi prieteni și familie, până data viitoare când ne vom bucura din nou de momente de bucurie și urări frumoase împreună. Mesaje de la multi ani pentru copii.

Informatii similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Top Telefoane