23 iulie 2024
AcasăInstitutiiTelefon contact Oficiu Postal Arad 8 - Posta Romana

Telefon contact Oficiu Postal Arad 8 – Posta Romana

publicitate

Modalitati de contact Oficiu Postal Arad 8, Posta Romana. Telefon, Program, Adresa si Tarife / Preturi

Telefon contact Oficiu Postal Arad 8. Poșta Română, o instituție cu o istorie îndelungată în domeniul serviciilor poștale, continuă să fie un pilon important în comunicarea și logistica din România. Oficiu Postal Arad 8, reprezentativ pentru rețeaua națională, se distinge prin adaptabilitatea și diversitatea serviciilor sale, răspunzând astfel nevoilor variate ale clienților săi, atât individuali cât și corporativi.

publicitate

Serviciile oferite de Oficiu Postal Arad 8, Posta Romana

Serviciile de Corespondență și Pachete

La baza activității Oficiu Postal Arad 8 se află serviciile de corespondență și pachete, care acoperă atât nevoile interne cât și pe cele internaționale. Pentru clienții din România, oficiul oferă posibilitatea de a trimite scrisori și cărți poștale, alături de corespondență internă standard sau cu confirmare de primire. Acesta este un serviciu esențial pentru cei care doresc să asigure că mesajele lor ajung în siguranță și sunt primite. Pe lângă acestea, sunt disponibile și opțiuni pentru pachete mici interne, fie neprioritare sau cu diverse specificații, adaptându-se astfel nevoilor diverse ale clienților. Telefon contact Oficiu Postal Arad 8.

publicitate

În contextul internațional, Oficiu Postal Arad 8 facilitează corespondența internațională, oferind atât servicii standard cât și opțiuni cu confirmare de primire. Acest lucru este vital pentru cei care comunică sau fac afaceri peste granițe, asigurând o legătură sigură și eficientă între România și restul lumii. Pachetele mici internaționale sunt de asemenea o componentă esențială a serviciilor lor, disponibile atât în țările intracomunitare cât și extracomunitare, cu variante de prioritate și confirmare de primire.

publicitate

Materiale Tipărite și Colete

Oficiu Postal Arad 8 pune la dispoziție și servicii pentru trimiterea de materiale tipărite, cum ar fi cărți, ziare și reviste. În interiorul țării, se oferă servicii de imprimate interne și cecograme, esențiale pentru distribuția de materiale educative și informative. La nivel internațional, oferă servicii similare, facilitând astfel schimbul cultural și educațional între România și alte țări.

publicitate

Serviciile de coletărie sunt de asemenea extinse și diversificate. În interiorul țării, clienții pot alege între colete interne standard, colete contra ramburs, și colete cu confirmare de primire, satisfăcând astfel o gamă largă de nevoi logistice. La nivel internațional, oferă servicii similare, cu opțiuni suplimentare precum transferul de bani prin Western Union sau RIA Money Transfer, facilitând tranzacțiile financiare internaționale.

publicitate

Transfer de bani și Curierat

Un aspect important al serviciilor oferite de Oficiu Postal Arad 8 este cel financiar. Acesta include o varietate de opțiuni pentru mandatul poștal și transferul de bani, precum E-mandatul cu plata online, mandatul poștal intern și diverse forme rapide și ultrarapide de mandat poștal electronic. Aceste servicii sunt esențiale pentru transferurile de bani, atât la nivel național cât și internațional, oferind clienților o metodă sigură și eficientă de a trimite și primi fonduri.

În plus, serviciile de curierat rapid, atât în România prin Prioripost, cât și la nivel internațional prin EMS (Express Mail Service), subliniază angajamentul Oficiu Postal Arad 8 față de furnizarea unor soluții rapide și fiabile pentru expedierea urgentă.

Servicii Speciale, Diverse și Orientate către Marketing și eCommerce

Pe lângă serviciile standard, Oficiu Postal Arad 8 oferă și o serie de servicii speciale și diverse. Acestea includ servicii poștale speciale, cum ar fi MyMark și MyLetter, și opțiuni de închiriere de căsuțe poștale pentru persoane fizice și juridice. De asemenea, oferă asistență în proceduri vamale și servicii de reexpediere a corespondenței, adaptându-se astfel nevoilor specifice ale clienților săi.

Pentru sectorul de marketing și eCommerce, Oficiu Postal Arad 8 dispune de servicii precum distribuirea de flyere și pliante prin Postmesager, servicii de marketing direct prin Infadres, și soluții integrate pentru magazinele online, inclusiv PostCollect®. Aceste servicii sunt esențiale pentru companiile care doresc să își extindă prezența pe piață și să își îmbunătățească strategiile de marketing. Telefon contact Oficiu Postal Arad 8.

Date de contact Oficiu Postal Arad 8, Posta Romana

Telefon contact Oficiu Postal Arad 8. In conditiile in care va aflati in Arad, mai exact in Arad si doriti sa luati legatura cu Posta Romana – Oficiu Postal Arad 8, in randurile de mai jos va prezentam modalitatile de contact disponibile:

 • Telefon contact Oficiu Postal Arad 8: 0257/242888
 • Adresa Oficiu Postal Arad 8: Arad, Str. Aurel Vlaicu, bl. Z 20, ap.
  33/a, Arad, Arad
 • Program Oficiu Postal Arad 8: L-V: 08:00-19:00

Tarife servicii Posta Romana (Oficiu Postal Arad 8)

Scrisori si carti postale la Oficiu Postal Arad 8

Scrisorile și cărțile poștale oferă o modalitate minunată de corespondență, iar serviciul poștal vine cu tarife accesibile pentru nevoile dumneavoastră. Iată o privire mai atentă asupra acestora:

Corespondență internă:

 • Standard: 4,00 lei
 • Cu confirmare de primire: 9,50 lei

Pachet mic intern neprioritar: 4,50 lei

Corespondență internațională:

 • Standard: 10,00 lei
 • Cu confirmare de primire: 40,00 lei

Pachet Mic Intracomunitar cu confirmare de primire: 53,00 lei

Pachet Mic Extracomunitar cu confirmare de primire: 65,00 lei

Carti, Reviste, Ziare livrate prin Oficiu Postal Arad 8

Telefon contact Oficiu Postal Arad 8. Cărțile, ziarele și revistele preferate pot călători oriunde dorești, atât în țară, cât și în străinătate. Iată câteva informații despre tarifele poștale:

Imprimate interne:

 • Imprimate interne standard: Începând de la 3,00 lei
 • Cecograme interne: Gratuit

Imprimate internaționale:

 • Imprimate internaționale standard: Începând de la 13,00 lei
 • Cecograme internaționale standard: Gratuit

Sac M internațional: 65,00 lei

Cu aceste tarife, poți trimite sau primi cărți, ziare și reviste atât în țară, cât și în întreaga lume, pentru a te bucura de lecturi preferate oriunde te-ai afla.

Transfer bani – tarife / preturi , comisioane Posta Romana – Oficiu Postal Arad 8

Pentru transferul de bani, există diverse opțiuni pentru a vă satisface nevoile financiare. Iată tarifele pentru transferurile de bani, atât interne, cât și internaționale:

Transferuri de bani interne:

 • Mandat poştal intern: Începând de la 7,00 lei
 • Mandat on-line: 21,00 lei
 • E-mandat: 15,00 lei
 • Money Post: 13 lei + 3% din valoarea transferului

Transferuri de bani internaționale:

 • Mandat poştal internaţional: 10 lei + 4,00% din valoarea transferului
 • Western Union: 20 lei (România și străinătate, cu excepția Turciei, Moldovei, Ucrainei și Siriei)
 • Ria Money Transfer: Comisioane începând cu 15 lei

Curierat rapid – Posta Romana (Oficiu Postal Arad 8)

Pentru serviciul de curier rapid intern oferit de PRIORIPOST, iată informațiile relevante privind timpul de livrare și tarifele:

Timpul de livrare:

 • 12 ore pentru trimiteri distribuite în aceeași localitate.
 • 24 de ore pentru trimiteri distribuite între reședințele de județ și cele intra-județene.
 • 36 de ore între oricare alte două localități.

Telefon contact Oficiu Postal Arad 8. Vă rugăm să rețineți că în zilele de sâmbătă se asigură distribuirea numai în municipiul București și în reședințele de județ.

Greutatea maximă admisă: 50 de kg pentru clienții contractuali care au sediul în una dintre localitățile unde se efectuează serviciul de distribuire/colectare la sediul/domiciliul destinatarilor.

Tarifele pentru curier rapid intern:

 • Prioripost – curier rapid intern: Începând de la 16,50 lei.
 • Prioripost cu valoare declarată fixă: 20,00 lei.

Aceste tarife vă permit să beneficiați de un serviciu de curierat rapid pentru a trimite sau a primi colete în interiorul țării, într-un interval de timp specific, în funcție de destinație

Colete – Posta Romana (Oficiu Postal Arad 8)

Pentru trimiterea coletelor, există opțiuni variate, atât la nivel intern, cât și internațional. Iată tarifele pentru serviciile de coletărie:

Coletărie internă:

 • Colet intern standard: Începând de la 12,20 lei
 • Colet intern contra ramburs: Începând de la 12,80 lei
 • Colet intern cu confirmare de primire: Începând de la 16,10 lei

Coletărie internațională prioritară:

 • Colet internațional standard: Tariful variază în funcție de țara de destinație
 • Colet internațional contra ramburs: Tariful variază în funcție de țara de destinație
 • Colet internațional cu confirmare de primire: Tariful variază în funcție de țara de destinație

Aceste opțiuni vă permit să trimiteți colete atât intern, cât și internațional, în funcție de necesitățile dumneavoastră, iar tarifele variază în funcție de tipul serviciului și destinație.

Concluzie despre Oficiu Postal Arad 8

Oficiu Postal Arad 8  de la Poșta Română demonstrează o adaptabilitate remarcabilă și o varietate impresionantă de servicii, răspunzând astfel nevoilor moderne ale clienților săi. Combinând tradiția cu inovația, acest oficiu continuă să joace un rol crucial în facilitarea comunicațiilor și logisticii în România, oferind servicii fiabile și eficiente pentru a satisface cerințele în continuă schimbare ale societății. Telefon contact Oficiu Postal Arad 8.

Informatii similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Top Telefoane